The Sleeping Giant - Gammal och Horde

The Sleeping Giant

september 29, 2019

Denna intervju gjordes innan release, sen dess så vet nog flera vem Alrion är. Nämligen han som somnade och snarkade i Discord.


Då vi välkomnar Eric/Alrion till dagens intervju. Alrion är lillebror till den allsmäktige Bettan. Hur känns det att alltid ha levt i skuggan av denna galjonsfigur?
Det är inget jag riktigt har reflekterat över, då hans enorma kroppsbyggnad i unga år skänkte skugga rent bokstavligt talat.

Låter som ett typiskt svar från ett mellanbarn och en lillebror… Men nu får du ta steget ut från skuggan och berätta lite om dig själv.
Jag heter Eric Donald Augustsson, är 31 år och bor i Alingsås med min flickvän Isabel. Vi har precis flyttat in i våran nyinköpta lägenhet, där datorn har fått ett eget rum.

Vad jag har förstått det som så är sprit något av ett allt-i-allo läkemedel för dig, vad har du att säga om det?
Jag tror jag vet vad du syftar på. Jag kan bara säga att spriten har räddat mig från HIV. Ung och dum i Alanya. Fick till det med en tjej på en uteservering tills ägaren gjorde en nattvandring och slängde ut oss. Väl hemma på hotellet kom jag på att det inte hade använts någon kondom. Då tog jag 80% alsolsprit rätt på Dicken. Jag fick inga sjukdomar, men helvete vad det sved i ett par veckor efter det.

Vi fortsätter lite i kring alkoholen, berätta om Dan före dopparedan 2018, vad hände egentligen?
Tjejen sov över hos sina föräldrar, och jag kom hem runt 22, fortfarande ganska nykter. Jag var lite sugen på att dricka lite mer, och hittade en flaska starkglögg på 22% i förrådet, samt ett par goa Falcon. Glögg är alldeles för gott, och flaskan gick ner muggvis. Satte mig vid datorn där jag såg att några kompisar (Kghammar och CürtCobanez) spelade Raft, så jag hängde på dem, samtidigt som ölen porlade ner i gommen, likt ett vattenfall. Klockan blev nog fyra på Julaftonsmorgon innan jag stapplade i säng. Den Julaftonen spenderades mest halvsovandes i soffan, och med mycket självömkan.

Vad gör du när du inte sitter och läser Reddit?
Jag jobbar som undertaksmontör på ett företag som håller till i Göteborg, samt på fritiden spelar jag handboll, umgås med min flickvän och spenderar en hel del tid framför datorn.

Du har ju ett eller kanske 2 riktigt bra partytrick. Eller finns det fler?
Det var ett tag sen som partytricken kom fram, men jag kan gå ner i brygga, eller jag kunde det senast jag försökte. Detta kanske kommer fram på raiden på Zul’Glenn på lördag. Vad det andra skulle vara vet jag inte riktigt. Jag kan prata rövarspråket helt flytande, men det brukar mer vara en partydödare än stämningshöjare.

Erfarenhet från vanilla? Och vad hette egentligen din hunter? Min första karaktär var en Dwarf hunter vid namnet Erhunt, en omkastning av bokstäverna i ordet hunter. Oerhört orginellt. Han tror jag att jag lämnade någonstans i Ironforge på level 16. Efter det började jag spela med mina gymnasiekompisar, och då blev det en Troll female mage, den levlade jag upp väldigt casual, och dingade tillslut 60. Den mesta tiden spenderades tyvärr på Orgrimmars banktak.

Stämmer det att du fick heala på trash i MC?
Jag har tyvärr inget minne av detta, men om Galjionsfiguren Bettan säger att det är så, då är det säkert så.

Så för 15 år sedan så raidade du ingenting pga av handbollen, och nu har du satt dig i en liknande sits… Tankar kring det?
Det är bara att bita i det sura äpplet och köra riktigt hårt vid launch. Jag har varit ganska skadebenägen de senaste åren, och vem vet, kanske det kommer en karriärsdödande skada som är ganska passande.

Vad är din roll i Gammal och Horde?
Jag kommer vara casual-officer, och ta in tankar och klagomål från guilden,

Planer för release? Och vad tyckte din flickvän om det?
Jag har tagit ledigt tisdag till fredag. Vi är några stycken som ska testa att levla i dungeuns. Det blir ett ganska digert schema de första dagarna. Hon tar det ganska bra, jag har lovat att fixa en del saker här hemma under hösten. Det som hon är lite sur över är att jag inte har några semesterdagar kvar att ta ut efter detta, då hon vill egentiligen åka på semester i Februari.

Tänkte att du skulle få avsluta med en riktigt dålig ordvits.
I was dreaming that i was floating in an ocean of soda. I woke up and realized it was only a fantasy.