Intervju med den hordeaste av dem hordea - Gammal och Horde

Intervju med den hordeaste av dem hordea

augusti 13, 2019

Vi har satt oss ner med Gammal och Hordes Alpha Male, Fearless leader, den Hordeaste av dem Hordea, nämligen Guild Master Bettan.

Alpha Male beskriver du dig själv som, men ditt namn är ju praktiskt taget Beta.


Och är inte Bettan ett tjejnamn?

Ehh, va? Det är väl 2019, jag kan kalla mig vad jag vill.
Sen så kommer jag inte heta Bettan, utan det var någon var lite snabbare att regga under nattens kaos. Så nu kommer jag nicka Bettahn. Så jag hoppas att du som fick Bettan klarar av att leva upp till detta namn…

Ja, men vad kommer det ifrån då?
Har vissa likheter med komikern Magnus Betnér och sen har det blivit Bettan.
Men själv tycker jag nog att jag är mer lik Johnny Sins.

Okej…

Men berätta mer om Gammal och Horde, hur startade alltihopa?
Min kära vän Dilladakilla ville spela WOW Classic och undrade om jag ville vara med, jag var ganska tveksam först. Jag hade ju trots allt ett liv vid sidan av WOW, men sen läste jag på en massa och bestämde mig för att vara med. Men då skulle vi ha en Guild, som jag skulle bestämma över. Så vi bjöd in våra vänner, som bjöd in sina vänner osv. Resten är historia.

Vart kommer namnet Gammal och Horde från?

Vi är ju lite äldre nu än när det begav sig senast, men vi är mycket hordeare nu.
Alla som blir äldre kanske inte blir Hordeare, snarare lite mjuka i dubbelbemärkelse.
Men inte vi, Vi är Gamla och Hordea!

Sen så är ju Horde det självklara valet, och ligger mycket bättre i munnen än alliance. Gammal och Alliance, hur hade det låtit…

Hordeare?

Ja HOOORDEARE.

Stämmer det att du Bettan och Vice Guild Master/Maintank Drandor stod i en bar i Jönköping och skrek ”Jag är så Horde nu” på skånska?

Kan mycket väl ha hänt. Men jag kan säga att vi inte var ensamma om det.

Så vad är din vision för Gammal och Horde?

Vi ska ha riktigt roligt, dricka mycket öl tillsammans, raida några gånger i veckan och döda Kel Thuzad.

Kort och koncist, men berätta lite mer om dig själv.

Avdankad gamer som inte har spelat seriöst sen vanilla, har blivit horde på gamla dagar och försöker träna 5-6 ggr i veckan. Så när jag inte ”rule with an ironfist” online,  så är jag healer till yrket. Jobbar som Fysioterapeut på en idrottsskadeklinik i Göteborg. Tycker om att dricka öl, gärna på andra lång.

Planer för releasedagen?

Jag har tagit ledigt 4 dagar den veckan. Så det blir nog att gå upp tidigt, sen spela 14 timmar och sen bryta av med gym i 2 timmar, sen hem och spela några timmar till. Orkar inte vända på dygnet, är ju inte ung längre, utan Gammal och Horde.
Och så kommer det nog se ut Tis-söndag. Så ganska casual med andra ord…