Holkadin första level 60 Paladin i Gammal och Horde - Gammal och Horde

Holkadin första level 60 Paladin i Gammal och Horde

maj 25, 2021

Den 22/5 kl 01.09 , 2 dagars played och fulla proffessions så blev han Gammal och Hordes första level 60 Paladin.
Holkadin som enbart sov 5 timmar på 3 dagar. Berättar om sig själv, resan till 60 och planen inför TBC.

Grattis till första lvl 60 Paladin i Gammal och Horde!
Tack , kul som fan

Först av allt så vill vi ju veta, hur känns det? Har du återhämtat dig, eller är du helt urholkad?
Det känns sjukt bra , har ju tid för en massa nu innan Tisdag. Vet knappt vad jag ska göra med all tid jag har nu. SKämtosido Det tog en dag att hitta tillbaka men nu är man redo för nästa pass. Holken e påfylld och redo!

Innan vi går djupare in på din bedrift så vill jag gärna veta lite mer om mannen bakom holken. Så berätta gärna lite om dig själv.
Jag får kopiera ifrån min Tinderprofil kanske , nä just det den rök nu när Tbc ska släppas. Egen företagare , FD murare, 3 barn varannan vecka , gymmar en hel del ( var en stor del i holkens liv förr ) vodka älskare , och spelar en hel del wow såklart

Var planen från början att bli 60 först? Eller ändrades det på vägen?
Nä , jag hade inga sådana planer mer än att jag ville att det skulle gå fort. Men andra natten kom Käre Tharhari in och piskade igång mej och Reine och vi valde att kötta på

Många tänker ju att det bara är att stå AFK medans man blir bostad, men det ligger ju mer bakom än så.
Berätta om hur allt gick till.
Jag har gjort väldigt mycket för att få boost hjälpen jag fick , jag har planerat detta sedan första jump-runen med Reine 🙂 Jag visste att jag skulle lira Paladin.
Så jag har lagt rätt många timmar på att ”stå afk” Jag har varit online varenda sekund , drog mej själv upp 1-11 , väntade ikapp gänget som skulle med- körde upp till 27 innan vi gick och lade oss , jag va först upp på morgonen taggad gick o levlade till 29 innan vi fortsatte i SM under tiden levlade jag upp min professions både enchanting ( 310 ) och JC ( 300 ) gick och gjorde paladin questet för ress där emellan.

Efter andra dagen vart jag 50. Därefter drog jag en runda i zg efter 7 olyckliga boost vipes i ZG och jag började tröttna på o levla. Åkte och gjorde annat , varvade ner. Sen kom jag hem färdigladdad och tryckte 51-57 i scholomance som jag själv healade på inte bara ”afk”. Dagen efter kom Zunken och körde quests med mej i wpl där vi oxå fick sällskap av Reine och Aoe farmade i Heartglen sista levlen. DING

På Reine har det nästan låtit som det var han som gjorde allt jobb, men nu när du berättar så låter ju det mer som att han var en bromskloss, stämmer det?
Ja de va ett jäkla helvete att få upp honom på morgonen…. hahaha nä han är en stor del i min paladin Reine<3

Vad är planen inför TBC release?
Vår grupp kommer gasa , hänger ni med Drandor ??

Då kör vi igen om någon vecka, eller det kanske finns någon utmanare där ute?
Ja det får vi hoppas , men jag känner att ( ursäkta spam ) att Drandor blir giftig…

Några sista ord?
Gammal och Horde <3<3 Tack för dåtid , nutid och framtid