Gammal Gangster har gått och blivit Gammal och Horde

oktober 24, 2019

Då slår vi oss ned med Kendal ”Vatten” Seven ansvarig för R2 aka Horde i 2:an och Vice GM, en gammal gangster
som blev medelålders och mjuk, men nu på senare dagar blivit Gammal och Horde, i dubbelbemärkelse.


Hur såg en vardag ut innan Fangor droppade att Wow classic skulle släppas, vs hur ser den ut idag?

Relativt snarlik skulle jag säga fast med ett par modifikationer. Innan gick jag upp på morgonen, lämnade grabben på förskola och sedan vidare för att bränna 7 timmar på jobbet för att sedan hämta på förskola igen, hem och leka och laga mat och lägga grabben, därefter var det oftast soffan med frugan och någon sjyst serie innan det var dags för sängen, det berömda ekorrhjulet, som naturligtvis har sin charm.

Nu ser det ungefär detsamma ut förutom att jag har bytt ut ett par saker. Av mina 7 timmar på jobbet så arbetar jag nog bara 4 effektivt då resten går åt att göra adminarbete för guilden, spela under lunchen, chatta med folk på Disc eller bara läsa och titta på wow-relaterat material på nätet. Tur att man är egenföretagare och inte har en chef 😊

Det andra påverkade är min kvällstid med frugan, som många säkert kan känna igen kan detta vara en återkommande problem när man har både förhållande och wow, jag har dock förhandlat till mig att efter läggning av barn kunna spela 3-4 kvällar i veckan vilket framgångsrikt tillämpats sedan ett par veckor tillbaka, behöver jag förhandla mig till mer speltid längre fram har jag några ess att ta med mig till förhandlingsbordet.

Något jag däremot aldrig skulle prioritera bort är tiden med min son.

Berätta lite om hur du fick 300 dagar speltid på din priest i Vanilla?

Ja du, det är en bra fråga, när jag spelade under vanilla så tog jag väldigt god tid på mig att nå lvl 60. Jag flummade runt mycket, var sjukt ineffektiv och var allmänt jävla seg och bara njöt av tillvaron inne i världen. Kommer inte ihåg hur mycket /played det var vid 60 men det var mååånga dagar.

När jag väl var lvl 60 så fortsatte segandet, jag körde mycket 5-man dungeons, även mycket tid las inom PvP i BG utan några större framgångar och det var först i början av slutet som jag började köra lite raider. Hela tiden jag spelade så var jag casual i en av toppguilderna på Ravencrest där många av mina IRL polare och min bror spelade.

Då jag var seg på att börja raida så var typ allt på farmstatus och jag bara flöt med på en räkmacka genom raiderna och fick allt gear direkt, detta tog bort utmaningen lite och jag slutande rätt snart därefter med wow.Men nu är Classic här vilket är riktigt nice, nu har man möjligheten att få vara med från början och kämpa sig framåt!

Ryktet säger att du i tonåren var Chefen över Ungdomsgänget OG i Onsala, Kungsbacka. Kan du berätta lite om det, och om du kommer införa ett liknande ledarskap i GoH?

Hahaha ja det stämmer nog, tror inte jag var uttalad ledare men tillhörde definitivt ledningen, vi var väl det typiska gänget på högstadiet som utförde kollektivt lidande för andra individer, lärare och förstörelse och stöld av egendom. Kanske inte den perioden av livet man är mest stolt över såhär i efterhand men efter ett par återkommande besök hos farbror blå så var det dags att sadla om då jag uppenbarligen inte var gjord för livet som en O to the G. Ledarstilen lämnade jag även bakom mig och arbetar mer ödmjukt numera, när det kommer till GoH så försöker jag ta mig an den ledarstilen som Bettan har för att vara med och förvalta hans vision om GoH tillsammans med de andra officerarna.

Berätta lite om hur Kendal gick från OG bossen till en söt småbarnsföräldrar?

Som sagt så tänkte jag att det var dags att sadla om efter en misslyckad karriär som semi-kriminell och valde istället att satsa på studierna, läste ekonomi och siktade in mig på familjeföretaget tillsammans med brorsan. Kort efter avslutade studier möte jag min fru och resten är historia. Kärlek, frieri, bröllop och barntillverkning. Så nu kan man stolt titulera sig som småbarnsförälder med allt vad det innebär. Jag vill tro att jag gör ett bättre jobb som småbarnspappa än som semi-kriminell.

Du är storebror till Fangor (shaman CL), vad är det snällaste du gjort mot honom? Vill också veta var det elakaste Fangor (Remo) gjort mot dig.

Det snällaste är nog att jag under hela skoltiden låtit han skyddas av mitt rykte, han gled igenom skolan med mestadels snälla ansikten runt sig då ingen vågade röra ”Kendals bror”, har även beskyddat honom genom att bruka våld mot sådana som inkräktat på hans Power Word: Shield. Skyddat honom helt enkelt.

Då jag är storebror så var det bra att frågan inte var omvänd, då hade jag haft mer att berätta 😀 hahaha. Han har nog inte gjort så mycket elakt direkt utan mer allmänt varit och är som en lillebror skall vara, en finne i röven.

Vad är din roll i GoH och hur fick du den? Är det för våran Guild Master / Träningsnarkoman Betthan såg din transformation från 200kg fetto till 80kg Hunkpaket?

Tror inte han hade med sig det i beräkning, det fick han först veta när jag redan infiltrerat mig in. Jag sparade på den skulle man kunna säga.

Jag fick först uppdraget att bli ”chef” för R2 och då främst för att se till att den faktiskt blev verklighet. Detta efter att jag anmält intresse för att ta lite ansvar efter att GoH hade gått ut med att man skulle starta en till raidgrupp. Motiveringen jag fick av Bettan i samband med förfrågan var att jag verkade stabil och gillade öl.

Och för ett par veckor sedan fick jag även den fina titeln vGM för mitt arbete med R2, arbetet är ungefär detsamma som innan. Jag ser till att allt med R2 funkar rent administrativt samt ser till att vi har operativa kompetenta personer på rätt platser så som RL, MT, ML och övriga funktionärer. Dock vill jag nämna att R2 är resultatet av en grym laginsats från hela ledningen och hela guilden.

Hur skulle du säga att tiden från release har varit i GoH? Som du hade tänkt dig?

Man torskade ju rätt hårt, kanske var naiv och trodde något annat. Förutom att jag spelat ungefär dubbelt så mycket som jag trodde jag skulle göra och samtidigt vara involverad i guilden så är allt precis som förväntat, helt jävla underbart! Blir horde när jag tänker på det.

Om vi frågar din”a” vän”ner” om vad du är bäst på utöver wow, vad skulle det vara?

Frågade Spugan (bästa vän samt medlem i GoH) vad han tyckte, han nämnde att jag troligtvis är den i världen som kan sluka en kebabrulle på snabbast tid. Skillade det under min tjockistid men har valt att inte droppa det än då det visat sig vara praktiskt i stressiga situationer.

Avslutningsvis, Vad var det senaste du fick en medalj/pokal i?

Toughest Göteborg 2016