Drop the Bejjz! - Gammal och Horde

Drop the Bejjz!

oktober 26, 2019


Lite senare än planerat har vi äntligen fått lite tid över att sätta oss ned med Gammal och Hordes första level 60.
Han ger oss tips om hur man noliefar och vart man ska dricka öl i Göteborg.


Du tog ju ledigt för att spela 2 veckor från release och framåt, Vad sa du till din chef? Hur mådde du efter att du blev 60?

Jo planen var ju inte att ta ledigt faktiskt, men helt plötsligt så kommer Quuaz och nämner att han har 3 veckor semester och då kännde jag att jag va tvungen att hålla han sällskap. Mina jobb kollegor vet ju inte vad wow är så dom tror nog att jag har varit och rest.

Ge oss dina hemligheter på hur du tog 60 och vad blev /played?

Detta kanske låter sjukt , men jag och Quuaz lvlade ihop och vi köttade på till lvl 13 ish med quester och liknande. Sen såg jag inte ett quest tills jag blev lvl 48 ish då jag Quuaz Slimkim fick för oss att questa i Ungoro. Vilket vi alla 3 kan erkänna att det var ett misstag.

Men jag och Quuaz köttade instancer och fokuserade på att få grupper som tex 3xmages 1warlock och jag priest healer. Warlock pullade med eye of kilrog och mages aoeade och jag stod ofta afk. Sen min played till lvl 60 blev 6 dagar och 3 timmar ungefär.

Du blev guildens första nö…60. Hur förberedde du dig, ostbågar, mat, energidryck, vuxenblöjor?

Enkelt! 2st stockar snus 16 lite Pepsi MAX! (allt gick inte åt)

Nu när du har clearat Sunwell Plateau i 3 år, vad ser du fram emot i Classic som inte finns i TBC?

Spela priest och inte behöva trycka på circle of healing hela tiden. det va nog det ända jag gjorde. samt all content, har bara raidat MC och lite ZG innan då man va liten och mjuk så raidsen nu under classic är lite ”nytt” för mig.

Berätta om ditt stoltaste ögonblick i din WOW-karriär, något hände väl dig på Astromancer Solarian i Tempest Keep?

Ja, detta kommer jag aldrig få sluta höra av Peschy tyvärr. Bossen fungerar lite som Baron Geddon i MC då 1 person kan spränga hela raiden. Jag som då va officer i guilden skällde ut folk för att dom failade på detta. Detta bet mig rätt hårt då nästa pull sprängde jag alla..Lite så som Peschy fungerar i MC ,”akta så ni inte faller ner i lavan”


Vad gör du för att sätta lite färg på tillvaron?

Jo på vardagar gör jag just det som du frågar! Säljer färg och tapeter på vardagarna och helgerna. Gjort detta i 5år nu så är det någon som ska måla om får ni höra av er !

Vad tycker du egentligen om folk från Kungsbacka?

 

Vad jag egentligen tycker om folket från kungsbacka, ja dom betalar ju min lön. Men det är nog den enda individen från kungsbacka som jag kan samarbeta med.

(fan jag kan ju inte prata för mycket skit om kungsbackaborna, finns ju några i guilden har jag märkt!)

Och vart ska man enligt dig ta sig en öl i Göteborg?

 

Paddington på Sankt Pauligatan.
Sleten mat men billig öl och har man tur så träffar man på Peschy också !