Blöt, Blötare, André - Gammal och Horde

Blöt, Blötare, André

augusti 15, 2020

Skånes bästa totem twistare Someonecute /André / Nightfall Bitch / Någon söt.
Bjuder på sig och sin halvmåne i denna fantastiska djupdykning i en sjuk mans sinne.

Hur kommer det sig att du valde att spela Enhancement shaman?
Det va ett val mellan warrior, rouge, mage och enha shaman visste det skulle vara många av allt utom enha shaman och då tänkte jag att det gearet jag vill ha kommer vara lättare att få och till viss del hade jag rätt. Gravendal behövde en WF Totem bot också och det va sagt att jag skulle få spela enha shaman i raids så valet blev lite lättare. Det va väldigt roligt i början av spelet med tills det kom en ny yxa som hade passat bättre på en hunter/warrior men får vara med på raids och det är jag glad över.


Valet att spela Enhancment har inget med ditt yrke att göra?

När man jobbar på en psykiatrisk avdelning behöver man ett starkt psyke och det behöver även en enhancment shaman. Man kan säga att jag är ett stöd till både patienterna och guildmedlemmar. Jag finns för er som behöver det lilla extra.

På tal om yrke, hur har din karriär i wow sett ut under årens gång?
Jag spelade inte mycket i vanilla men fick upp en warrior till 60 med många om och men slutade strax efter det. började spela i slutet på TBC med några vänner och blev förälskad i raiding och karazhan. WOTLK kom och jag började spela med Gravendal och tankade brevid Drandor där vi blomstrade tillsammans tills det tog ett slut i slutet på WOTLK men som sedan återupptogs i BFA.

Hur gick det till när du vann ögat?
När ögat droppade kände jag mig som i låten lose yourself (His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy) det stod ju mellan mig och Koont. det blev bestämt att vi skulle köra en death roll och med varje roll blev jag mer svettig och skakig men tillslut vann jag den och kände en lättnad sen kom jag på att jag var tvungen att farma skiten till den och började svettas och skaka mycket mer.

Hur ofta får du använda den?
Fick min Crown of destruction samtidigt som jag fick Sulfuras, och kronan har inte lämnat min skalp i ens en sekund medans folk vill att min mäktiga hammare ska ligga i bagen och i min hand ska det vara en fåning yxa istället.
Men men folk får det dom vill ha. jag ska inte bråka får ju använda hammaren när jag farmar mina demonic runes och i ZG (som vi inte springer längre) (Nightfall hero/bitch snyfft historia)

Den senaste IRL träffen i Jönköping blev du lite blöt, hur gick det till?

Jaaaaaaaaaaaa, jag och Gravendal tog ju tåget med några öl var till Jönköping. När vi väl kom fram utan några öl så va man redan lite smått våt,  och det slutade inte där.
För det första man får är en öl i näven och sen en snabb vända till hotellet, sen sitter man på en pub me en GT i handen.
Kvällen fortsatte med att Bejjz fick busringa lite samtal till min mor och sambo och jag brände Piffy (förlåt igen).
Om jag minns rätt så gick vi till kappa bar där jag smakade utsökt fuckboy hår (förlåt igen) och jag visade dom flesta min Nightfall buff (Som är en halvmåne).
Vidare till Pipes, tror jag tyckte det va rätt mysigt där. Mot hotellet där vi fortsätter med Eminems låt (There’s vomit on his sweater already, mom’s spaghetti) spydde ner mig/toan bestämde mig för en snabb dusch och lite sömn i duschen.
Vaknar av att Gravendal stod vid dörröppningen och sa stäng av duschen för hela hotell rummet var blött (mycket vätska, mycket dusch).
Pekopeko har verkligen fångat skammen och smutsen och verkligen personifierat Someonecute i denna bild.

Det är inte första gången du varit blöt i relation med alkohol?
En Shaman måste vara ett med vattnet och det blev jag inte för första gången i Jönköpings duschen. För det blev jag i Malmös fina stad när jag ramlade i Malmös icke så fina kanal.
(vill ni ha mer info om detta kan vi fråga mig i discord eller läsa det på aftonbladet)

Har du något att säga till dina fans?

Tack för att ni finns. Det har varit ett väldigt trevligt år med er. Fått väldigt många nya vänner och starkare relationer me gamla vänner och glöm inte att även om vi e gamla så e vi fan ta oss hårda! sist men inte minst Tjena Hulta, hur är läget?